Home Gaelforce in het land Agenda Gaelforce Top 10 Kamperen in Ierland Nieuwe cd's & dvd's Ierse artikelen
Groepen A
Groepen B
Groepen C
Groepen D
Groepen E - F - G
Groepen H - K
Groepen L
Groepen M - N
Groepen O - P
Groepen R - Z
Dames vocaal A - C
Dames vocaal D - L
Dames vocaal M
Dames vocaal N - O
Dames Vocaal P - Z
Dames Verzamel
Heren vocaal A - B
Heren vocaal C - D
Heren vocaal E - J
Heren vocaal K - L
Heren vocaal M
Heren vocaal N - R
Heren vocaal S - Z
Accordeon A - E
Accordeon F - M
Accordeon N - Z
Fiddle A - C
Fiddle D - G
Fiddle H - L
Fiddle M - Z
Flute - Whistle's
Uilleann pipes
Instructie cd's en dvd's
Diverse - Instrumenten
Verzamel cd's
Ierse Dans
Schotland - Pipes & Drums
Gaelforce in het land
Gaelforce Top 10
Kamperen in Ierland
Nieuwe cd's & dvd's
Ierse artikelen

Aantal Product


Whistlebinkies The - Anniversary    

Whistlebinkies The - Anniversary

Artikelcode: 4320

This retrospective of the Whistlebinkies work has been compiled to celebrate their 15 year association with Claddagh Records. It includes 18 tracks of their best music and lasts for 72 minutes.
Rab Wallace (lowland pipes, Scottish smallpipes), Eddie McGuire (flute, alto flute, piccalo),
Mick Broderick (bodhrán, vocals), Peter Anderson (Scottish side drum, sticks, vocals),
Rae Siddall , Bob Nelson , Mark Hayward , Joe Miller (fiddles), Stuart Eydmann (fiddle, concertina), Charles Guard , Rhona MacKay (clarsach), Judith Peacock (clarsach, vocals), Mary Anne Kennedy (clarsach, vocals).
  1. Farewell to Nigg
  2. The Piper, the Harper, the Fiddler
  3. Great is the Cause of My Sorrow
  4. The Fiddle Strathspey and Reel
  5. Macbeth
  6. The Island Jigs
  7. The Whistlebinkies' Reel
  8. Ane Ground
  9. Sir John Fenwick
  10. Ailein Duinn
  11. MacDonald of The Isles
  12. Dominic McGowan
  13. The Fiddler's Farewell
  14. The Winter It is Past
  15. Dogs among the Bushes
  16. Rattlin', Roarin' Willie
  17. Barlinnie Highlander
  18. A Change of Tune

18,00 euro


Algemene voorwaarden Privacy