Home Gaelforce in het land Agenda Gaelforce Top 10 Kamperen in Ierland Nieuwe cd's & dvd's Ierse artikelen
Groepen A
Groepen B
Groepen C
Groepen D
Groepen E - F - G
Groepen H - K
Groepen L
Groepen M - N
Groepen O - P
Groepen R - Z
Dames vocaal A - C
Dames vocaal D - L
Dames vocaal M
Dames vocaal N - O
Dames Vocaal P - Z
Dames Verzamel
Heren vocaal A - B
Heren vocaal C - D
Heren vocaal E - J
Heren vocaal K - L
Heren vocaal M
Heren vocaal N - R
Heren vocaal S - Z
Accordeon A - E
Accordeon F - M
Accordeon N - Z
Fiddle A - C
Fiddle D - G
Fiddle H - L
Fiddle M - Z
Flute - Whistle's
Uilleann pipes
Instructie cd's en dvd's
Diverse - Instrumenten
Verzamel cd's
Ierse Dans
Schotland - Pipes & Drums
Gaelforce in het land
Gaelforce Top 10
Kamperen in Ierland
Nieuwe cd's & dvd's
Ierse artikelen

Aantal Product


O`Connor Mairtin - Crossroads    
Nieuwe cd van The Wizzard on the Box met Cathal Hayden op viool en Seamie O'Dowd op gitaar.

O`Connor  Mairtin - Crossroads

Artikelcode: 0015

With: Máirtín O'Connor (Accordion), Cathal Hayden, (Fiddle, Banjo and Viola), Seamie O'Dowd (Guitar, Vocals, Bass, Mandolin and Cabasa), Jimmy Higgins (Bodhrán, Snare Drum [Tracks]), Thomas O'Connor (Guitar [The Road Together]), Sinead O'Connor (Fiddle [The Road Together]), Ciara O'Connor (Cello [The Road Together]), Cathy Jordan (Vocals [The Cedars of Lebanon]), Rick Epping (Vocals [The Cedars of Lebanon]), Brian Mc Grath (Piano [The Cooley Set]), Cathal Sinnott (Keyboards [The Cooley Set]).

1. The Boys Of Coonamore
Tongs By The Fire
The Hunter's House
The Rose In The Garden
2. Catwalk
3. My Minde Will Never Be Easy
The Doohoma Slip
Fast Boat To Kowloon
4. Cedars Of Lebanon
Begley's Frolick's
5. Dance Of Life
6. Flowers In The Wind
7. The Geantrai Set
8. The Liverpool
John Mosai Mc Ginley's
9. The Arrival Of The Queen Of Sheeba
Farrell O'Gara
The Galway Rambler
Tim Dillon's
Come West Along The Road
The Glass Of Beer
11. The Road Together
12. Barley And Grape Rag
13. The Humours Of Tulla
Last Night's Fun
The Wise Maid
14. As I Roved Out

18,00 euro


Algemene voorwaarden Privacy